Tlf. nr. 29914932
TEAMET BAG

Cosplay Youth er drevet af frivillige kræfter og består af en bestyrelse og et hold dedikerede frivillige, der tilsammen får hjulene til at dreje. Fælles for os alle er, at vi er engagerede i cosplay og samværet med børn og unge.

 

Bestyrelsen

 
Forperson 
Nadia Braarup
 

 
Næstforperson
Troels Skov
 

 
Kasserer
Nikolaj Trankjær
 

 
Bestyrelsesmedlem 
Momo Amalie H. Laux 
 

CY Teamet

 
Jacob Thesander
Foto- og videograf 
Indehaver af ©Thesander Layout og dygtig cosplay fotograf. Jacob deltager ofte med os og foreviger os på både film og fotos.
 

 
Alex Grave
Manga- og anime class
Alex har mange års erfaring med cosplaymiljøet og afholdelse af cosplay walks. Alex er vores mangaguru og skriver selv bøger, bl.a. serien Fyrtårn. Alex arbejder i en børnehave, har erfaring med pædagogisk arbejde med børn/unge og er urokkelig i sit rolige gemyt.
 

 
Marianne Guldstrøm
Omsorgsperson
Marianne er en skattekiste af fed humor og godt humør og som hustru til næstforpersonen har hun en særlig opgave i at holde skik på hans utrolig mange gode ideer. Marianne arbejder i fødevarebranchen og har et hjerte af guld. Vi tror det er sådan, hun fik sit efternavn.
 

 
Mark Ørum Hansen 
Cosplayinstruktør
Mark er aktiv cosplayer med masser af con's og cosplay walks i bagagen. Han forstår til fulde at præsentere karakter og instruerer i både scene acting, photo pose og how-to-cosplay generelt. Mark har en super indlevelse i unge cosplayers og et stort omsorgsgen for dem. 
 

 
Zach Damsholdt Olsen 
Cosplay- & craftinginstruktør
Zach er pioneer for unge cosplayers og har, trods sin unge alder, adskillige con's og cosplay walks på bagen. Zach er aktiv i cosplaymiljøet både som con-gænger men også som koordinator af en lang række meetups. Han er dedikeret Genshin Impact cosplayer og er både en dygtig crafter og talentfuld art-designer. Zach instruerer i crafting, wig-styling og cosplay makeup og har en god finger på pulsen med de unge cosplayers ve og vel.
 

 
Anna Alberte Krølner 
Design- & craftinginstruktør
Anna instruerer i design og crafting. Hun studerer kommunikation/IT og er en 'force of nature' og multitasker inden for en masse aspekter af cosplay og fantasyverden. Ud over selv at være cosplayer, syr hun sine egne kostumer, når hun altså ikke lige har travlt med at deltage i live- og bordrollespil eller koordinere div. tiltag, som Fantasydagene. Anna er meddesigner på et prisvindende brætspil og er altid klar på en TikTok. Annas mange år som spejder kommer os alle til gode ift. organiseringsevne og i samværet med børn og unge.
 

 

Foto på vej

 

 
Martin Jæger
Omsorgsperson og craftingmedhjælper