Tlf. nr. 29914932
SENESTE NYT

Hos Cosplay Youth står hverdagen aldrig stille! Her finder du et udpluk af dagligdagen, bestyrelsens sysler og hvad der sker bag tæppet mellem vores meetups og øvrige arrangementer.

 

16. september 2023

Sådan ser det ud, når 45 medlemmer af CY indtager Ninjin Con! Vi havde en skøn dag i Nyborg blandt en masse dejlige mennesker, fine boder og hyggelige events. Stor tak til Bifrost for at give os busturen, og til Ninjin for at byde os velkommen med stil, guidet rundvisning og et herligt særevent!
 
 

9. september 2023

Thank Youth for en skøn (og meget varm) dag på Garderhøjfortet til Fantasydage.
Vi havde en masse medlemmer med os til en dejlig og farverig dag blandt alverdens entusiaster i fantasy! CY leverede som altid på ung energi, fede cosplays og vibes fra popkulturen. Græsset var grønt, himlen blå og vi medbragte selv hele det øvrige farvespektrum!
 
 

5. september 2023

I dag farede vi til Østerbro, hvor vi var inviteret til møde med de sødeste folk fra Krudttønden og Kildevæld Kulturcenter mhp. at afholde vores arrangementer der. Vi fik en rigtig god snak omkring mulighederne for brug af faciliteterne, og det så bestemt interessant ud. Vi vil nu gå i tænkeboks og lure på, om det skal blive en realitet for foreningen, og vi er superglade for, at de havde lyst til at invitere os!

 

31. august 2023

Så er tilmeldingen til Ninjin Con turen lukket, og det blev til i alt 45 CY-medlemmer, der skal en tur til Nyborg 16. september! Billetterne er købt, og vi ser nu frem til en hyggelig bustur pakket med glade cosplayers og farverige wigs. Vi glæder os til rundvisning af hovedarrangøren, deltage i vores sær-event og tulre rundt og gasse den på connen i godt selskab blandt ligesindede.

 

26. august 2023

Vi kan ikke sige det nok. Vi elsker J & K-pop! Og hvad er så bedre, end at suse ind i Studiestræde, hvor Københavns eneste shop for selvsamme er at finde? Her finder du alt fra (G)I-dle til New Jeans og fra Exo til BTS. En unik perle og eneste af sin art i byens bedste distrikt og med et personale, der ved hvad de snakker om - whats not to like? 

 

22. august 2023

Dette er nok verdens mest kedelige billede. Men for os er det nærmest vejen til Nirvana, porten til Himmeriget og den gyldne sti til Eldorado. Vi har nemlig omsider fået et depotrum til alt vores udstyr, og snart holder vi store flyttedag med alt vores habengut - og der er en del! Slut skal det være med at fragte alt fra himmel og jord frem og tilbage fra nær og fjern - nu kan vi nøjes med en lille tur med muldyrene, når vi holder meetups. Vi er så glade, at vi ku' spise en kiks!

 

 

19. august 2023

Endnu et meetup veloverstået. I dag stod den på cosplay class, hvor vi lærte, hvordan man organiserer og tilrettelægger sit craftingprojekt. Der kom fut i symaskinerne, hvor flere kimonoer så dagens lys, og i anime-bio stod den på pink blod og classroom trials med Danganronpa.

 

11. august 2023

Vi skal jo også være til at få øje på, når vi er på outings, så i dag byder vi velkommen til denne flotte fyr, som kan bruges i både jord, sand og på asfalt. Med sommerens tisvejr i mente nægter vi simpelthen at kalde det et beach flag, selvom det vistnok var det, der stod på bestillingen. Alt andet går an. Bare ikke det!

 

10. august 2023

I dag kom den rare postmand med vores første sending EVA-skum og worblaplader. Det ser jo ikke specielt imponerende ud, som det ligger der i kasserne, men vi ser allerede for os, hvordan det med tiden vil tage form og blive til de flotteste cos og props. Lidt varme her, lidt lim der, primer hist og maling pist - og vupti så kører det!

 

6. august 2023

Foreningens messenger bød i dag på en herlig nyhed! Her lå en fin besked fra MizuCon's crew om, at man gerne vil møde os i Cosplay Youth, når MizuCon ankommer til København fra cosplay cruise med færgen fra Oslo den 19. august. Vi har fluks købt norske flag, så vi kan vinke både crew og deltagere velkommen, og så glæder vi os til en lille cosplay sludder og et VIP photoshoot!

 

5. august 2023

Så fik vi sparket gang i CY efterårs/vintersæsonen med et fantastisk meetup på Østerbro. Her holdt vi manga class og lærte om mangaens historie og udvikling, så Sword Art Online i anime-bio, syede kimonoer, spillede werewolf, kiggede i craftingbøger, hyggede på terrassen og havde i det hele taget bare en fed dag med både nye og gamle medlemmer. Next stop og meetup er 19. august!

 

3. august 2023

I dag tog bestyrelsen hinanden og en hel masse brohurer under armen og tog glad på promo-tur i indre by. Vi var på besøg hos både Fantask, Animerch, Faraos Cigarer (både manga-, kostume- og rollespilsshoppen), Copenhagen K-pop og Taste of Taiwan Bubble Tea Cafe og fejrede dagen, en tom taske og et job well done med varm kakao med flødeskum!

 

1. august 2023

Vi kan nu hilse Animerch velkommen som samarbejdspartner og sponsor af Cosplay Youth. Vi er blevet flot præsenteret i Animerchs nyhedsbrev og glæder os til samarbejdet. Animerch shoppen er et ikon inden for den japanske popkultur i Danmark og byder på en udsøgt samling af merchandise inden for alle de velkendte animes og karakterer, som vi kender og elsker! Besøg shoppen i Skindergade og på Animerch.dk.

Tadaaa!! Minsandten om ikke vores nye flotte brochurer kom dumpende ind ad døren i dag! Vi i bestyrelsen daffer snart på en promo-tur og får dem opstillet i de butikker, som vi allerede har indgået aftale med. Snart kan du finde os hos bl.a. Animerch, Faraos Cigarer og Fantask.

  

 

31. juli 2023

I dag drog vi til Valby Kuturhus, hvor vi havde møde med projektlederen for Spillaboratoriet. Her fik vi en fin rundvisning i vores vante lokaler, som pt. er under ombygning. Og uhada det ser ud til at blive godt herude! Vi spottede både nye stole, sofaer, skabsplads og en helt ny indretning af lokalerne, som vi glæder os til at tage i brug, når Spillaboratoriet genåbner i løbet af oktober. Vi fik også fastslået en aftale om booking af hele etagen hver den 1. lørdag i måneden i hele første halvår af 2024, så nu kan vi planlægge meetups på den langsigtede bane. Yay for det!

 

27. juli 2023

Programmet er nu på plads for næste meetup, lørdag den 5. augus - tjek upcoming events! Vi sparker gang i vores første indendørsarrangement efter sommerferien og håber at se flest muligt af jer til en hygsom dag, inden skolen ringer ind igen (æv!). Kom ud af sommerregnen og vær med. Vær obs på ændret mødested ved Poul Henningsens Plads metro (ikke Nordhavn Station, som tidligere annonceret)! Vi glæder os til at se alle, nye som gamle CY’ere!

 

26. juli 2023

Så fik vi vores nye hjemmeside i luften (ja, den her). Vi er overgået til et system, som alle i bestyrelsen nemt kan tilgå, og trods den er knapt så visuelt imponerende, så har vi lagt vægt på brugervenlighed og muligheden for at kunne lave hurtige opdateringer. Tag et kig omkring! Vi arbejder stadig på nogle detaljer og yderligere info og tilføjelser, men alt i alt ser det da meget godt ud, ikk'?

 

24. juli 2023

En hilsen til vores medlemmer fra London! Vi har sendt en CY hoodie afsted med Troels indeni, og her scouter de sammen Londons fede anime shops. Vi venter spændt på at se, om der kommer noget godt med hjem i kufferten!

 

20. juli 2023

Cosplay Youth har indledt et samarbejde med Ninjin, og I kan godt rydde kalenderen lørdag den 16. september - vi skal til Ninjin Con! Ninjin er en forening med hovedsæde i Nyborg på Fyn, som bestræber sig på at holde en årlig convention for japansk popkultur og cosplayers. Denne så første gang dagens lys i 2022. Ninjin Con er en mindre con, der satser på det tætte og hyggelige fællesskab, og er man ny i con-miljøet eller efterlyser et event uden tusindvis af deltagere, er det her et rigtig godt sted at starte!

Og når nu vi er ved det, så lad os da lige tage et moment til at beundre den her og dens tvilling - vores 2 nye superflotte (og ret så oversized) rollup’s, som er leveret i dag!